Helt klart bäst!


Don't mess with the best!

sorry för det suddiga men andra bilden är bättre





Tisdag..

jag skulle egentligen ha tandläkare men de ändrade till 8 oktober. Och nu ska jag hem till rola och plugga ända tills idol dvs. från kl 6-8.   Have a good day!



Måndag

ny vecka och nytt prov :( , jag har redan två prov denna vecka , tre vet jag inte om de kommer bli men plugga är det som gäller för höga betyg :) jag satsar alltid högt så thats good ha?
snart blire Idol. Men det ska väl börja på tisdag-fredag? jaja därefter kommer hollywoodfruarna, :P så halva kvällen spenderas framför teven, snart ska jag till maya och rola och ha tv kvällen hos dom då,
psst spana in invandrarna.blogg.se den styrs av mig, maya, rola och lana, den e lite galen men intressant.




Jason deRulo - Whatcha say


Onsdag

inget inlägg på hela dagen, de e ju inte bra. Men iallafall så missade jag idol så jag kollade om det på datorn på tv4.se , idol var bättre 2008 kan ja säga.
imorgon och på fredag blir det lov så det är ju bra man slipper skolan två dagar extra, men nene jag har ändå mycket plugg så det är en sak jag inte slipper. jag har två prov nästa vecka och det blir hard work för att få bra betyg. Och jag har inte nämnt att alla mina prov som jag har gjort hittills är VG och MVG inte IG eller G så det börjar bra :) hoppas det fortsätter så.



maya hade fullt upp med att gå in i toan o fota sig själv :)

8B1

det här är klassfotot som kom idag , okej jag såg ju ut som ett helvete :O


det är bra att bilden är liten, då syns man inte mycket :P rola är hon som har ritat över sitt ansikte.

Måndag




Final destination 4


riktigt bra film , det handlar om en kille som kan se hur folk ska dö innan det händer , så ska han typ rädda folk

Västerås

hellu :D

för en stund sen var jag i västerås, för typ kanske 3 timmar sedan, idag är det den sista dagen man fastar eller vissa då! i västerås köpte jag leggins med dragkedja fråm h&m och en t-shirt från gina och sen ett linne från JC, jag kan fota och lägga upp på bloggen men det får bli imorgon. Vet inte om vi ska ut o fika sen eller bara sitta och kolla på film med massa sötsaker! Ha de så bra everybody ;)


Haha soo funny :)


Girls just wanna have fun!





Me today


Igår kväll

Igår kväll var vi bjudna hos maya and rolas house för att bryta fastan :) alltså middag :D många bilder finns men alla kommer jag inte lägga ut !




haha :)





det var allt för detta inlägget,


Hemma från skolan

helluu :D

provet är gjort och det gick rätt bra , men är hundra på att jag kommer få några fel :/ MVG blir det inte men jag satsar på VG, vi slutade lite tidigare för spanska läraren var sjuk så det var ett plus, inte mycket o skriva men ni får se min och mohammeds look idag :P



Pluggar hårt!

just nu är det bara plugg som gäller, imorgon är det mitt första prov som jag får betyg för, jag har prov i SO om EU, and i'm sorry för att jag inte skrivit inlägg på rätt länge, men det som hände igår var att jag var hos tandläkaren och de tog avrtyck på mina tänder tog röntgenbilder o.s.v och nästa gång jag ska dit igen är runt 20 september eller något sånt, men jag hoppas på tandställning så mina tänder kan bli fina , usch jag hatar mina tänder just nu. Men måste jag plugga vidare, ja tror jag har 3 eller 4 frågor kvar som jag måste kunna men ha det bra så länge då ;P


Falling down


17 AGAIN

jag och rola hade tråkigt så vi kollade nyss på denna film, den är rätt okej faktiskt men den knäcker inte GI JOE som vi kollade på för några veckor sedan på bio!


...

hellu, det här får bli ett snabbt inlägg!
jag har precis kommit från skolan och sitter med sötaste mohammed på mitt knä! han kollar på tv så då är han tyst ett tag:P måste sluta nu innan han börjar gråta.

ciaaao!

its always gonna be us


haha rola verkligen ÄLSKAAAR sina tänder :P

Yeeey , kabeln funkar!

på hemkunskapen:

on my way to school



haha men lana! vaniljsocker på kinden ,



en annan grupps kladdkaks smet , inte gott ser det ut iallafall :O

se så duktig jag är :)

Jay sean - Down


jag dör för låten



kabeln till kameran..

kabeln till kameran är sönder :( hur ska jag lägga in bilder nu ;'(  . Jag har precis kommit från skolan och jag är lite sur för mitt G som jag fick i svenska , jag förtjänar mycket mer , men vänta bara snart kommer det bli från G till VG till MVG! Nu ska jag ta ut pizzan från mickron och plugga lite matte medan jag käkar ! ha en bra dag  ;)


knock you down

en av de bästa låtarna just nu!


Keri hilson - knock you down

Tisdag

tjaa!

jag har precis kommit from the boring school och äter ett äpple! imorgon är det onsdag och vi har skolfoto,

me today


RSS 2.0